Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet ATEŞ’in Yeni Yıl Kutlama Mesajı
29 Aralık 2023

Tüm dünya ve ülkemiz için zorlu bir yıl olan 2023'ü geride bırakarak yeni umutlarla 2024 yılına merhaba diyoruz. Biraz yorgun, biraz hüzünlü ama bir o kadar da gelecekten ümitli olarak karşıladığımız 2024 yılı, inanıyorum ki hayırlara vesile olan yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Gece gündüz demeden 7 gün 24 saat aralıksız büyük bir özveri ve sorumluluk bilinci içerisinde görevini ifa eden kıymetli sağlık çalışanlarımıza özellikle teşekkür ediyorum.

Yeni umutlarla karşıladığımız yeni yılın gönül bağlarımızın daha da sağlamlaştığı, huzurlu yarınlara kucak açtığımız, tüm hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olmasını diliyorum.

Op. Dr. AHMET ATES
                                                                                                                             ÜNYE DEVLET HASTANESi BAŞHEKiMi