Ünye Devlet Hastanesi Diş Ünitesi Yenilendi
18 Kasım 2021

2015 yılından itibaren yeni hizmet binasında faaliyetini sürdüren Ünye Devlet Hastanesi çağın standartları ve vatandaşlarına daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için sürekli kendini yeniliyor. Bu kapsamda son olarak diş ünitesini yeniledi.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu’nun sağlık tesislerinde hasta memnuniyeti ile ilgili mevcut durum ve memnuniyeti artırıcı alınabilecek önlemler ile yapılabilecek organizasyonlara ilişkin çalışmalar yapılması talimatı üzerine Ünye Devlet Hastanesinde çalışmalar yapıldığını belirten Başhekim Op.Dr.Tamer Kutlu: “Hastanemizde sağlık alanında insan odaklı yatırımlara bölgesel ihtiyaçları da gözeterek devam ediyoruz. Bu amaçla bölgeye hizmet veren bir sağlık üssü konumundaki Ünye Devlet Hastanemizde mevcut diş ünitesinin kapasitesinin artırılması ve bu hizmetin çağdaş teknolojik ve bilimsel gelişmeler doğrultusunda üst seviyede verilmesi amacıyla diş ünitemizi yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Diş hekimlerimize ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda en kısa süre içerisinde cevap verebilmek için 12 diş ünitesi oluşturduk. Bilindiği gibi daha önce diş ünitemiz hastanemiz 1. katında hizmet veriyordu. Aramıza sonradan katılan yeni diş tabiplerimizle birlikte bu alanda yer sıkıntımız bulunmaktaydı. Bu nedenle diş hizmetlerimiz değişik alanlarda faaliyetini sürdürmek durumunda kalmıştı. Tamamlamış olduğumuz çalışmayla diş hizmetleriyle ilgili tüm faaliyetleri poliklinik katında oluşturduğumuz yeni alanda sürdürüyoruz. Poliklinik hizmeti, periapikal ve panoromik röntgen cihazı, protez laboratuarı gibi tüm birimleri bu alana taşıdık. Bu sayede aynı anda tüm polikliniklerimiz vatandaşlarımıza hizmet verebilecek ve bu hizmetin tamamını hiçbir yere gitmeden aynı alanda çok daha konforlu bir şekilde tamamlayabileceklerdir. Diş ünitelerinin sayıca artırılmasının yanında donanımlarının da son teknolojilerle desteklenmesi insan hayatı ve sağlığına duyduğumuz saygının bir gereğidir. Günümüz ihtiyaç ve beklentilerine uygun olarak düzenlemiş olduğumuz yeni diş ünitemizde, diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu tedavisi, implant tedavisi, diş taşı temizliği sabit ve hareketli protezler yapılmaktadır. Ünitemizin yenilenmesinde bizlere her zaman destek olan Ordu İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Mustafa Kasapoğlu’na şahsım, sağlık çalışanları ve Ünye halkı adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ünye Devlet Hastanesi Basın