.
07 Mart 2022

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Tamer Kutlu hastanede görevli Veri Giriş Personeliyle değerlendirme toplantısı düzenledi.

Hastane Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Başhekim Kutlu’nun yanı sıra İdari ve Mali İşler Müdürü Zühre Dilek Çiloğlu, Müdür Yardımcısı Semiha Güven ve Veri Giriş Personeli katıldı.

Farklı birimlerinde görevli personelle zaman zaman toplantılar düzenleyen Başhekim Kutlu son olarak hastanede görevli Veri Giriş Personeliyle bir araya geldi.

Hastanede sunulan sağlık hizmetinin etkinliğinin ve verimliliğinin değerlendirildiği toplantıda Başhekim Kutlu: “Hastanemiz misyon ve vizyonu doğrultusunda, çağdaş, güvenilir hasta haklarına saygılı ve kaliteli hizmet veren, hastaneye müracaat eden tüm hastalarımızın gerekli tıbbi müdahalesini zamanında, eksiksiz yerine getiren, bilimsel kriterlere göre evrensel ölçekte bilgilerle, 7 gün 24 saat kesintisiz çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Dönem dönem farklı birimlerle bir araya gelerek çalışanların farkındalık ve motivasyonlarını arttırmayı amaçladıklarını kaydeden Kutlu: “Bu gün de sağlık ordumuzun çok kıymetli siz değerli Veri Giriş Personelimizle birlikteyiz. Hastalarımızla ilk teması sizler kuruyorsunuz. Sizlerin iletişimi ve güler yüzü bu nedenle çok önemli. Çağdaş bir toplum olabilmek, sağlık hizmetlerinin eksiksiz ve kaliteli sunumunu sağlamak ve sorunlara demokratik çözümler getirebilmek için, kurumumuza gelen hastalarımızla sağlıklı iletişim becerileri geliştirmek zorundayız.Hangi kamu kurum ve kuruluşunda çalışırsak çalışalım, toplumun içinde ne görev yaparsak yapalım insanlarla iletişim kurmak zorunda olduğumuzu kesinlikle unutmamamız gerekmektedir. Ne kadar iyi iletişim kurarsak o kadar insanlar üzerinde etkimiz artar. Hastanede görev yapmanın sorumluluğu büyüktür. Tüm hastane çalışanlarımızın olduğu gibi sizler de büyük bir gayret ve fedakarlık örneği gösterdiğinizi biliyoruz. Bu gemiyi birlikte yürütüyoruz. Kurumumuzun başarısı için ekip olarak hep birlikte, beraber çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Toplantıda Veri Giriş Personeline de söz vererek karşılaştıkları sorunları dinleyen Başhekim Kutlu, çözüm yolları konusunda da fikir alışverişinde bulundu.

  • image_50374657.JPG
  • image_50418689.JPG
  • image_50416641.JPG
 

 

.