02 Ocak 2023

Başhekim Ateş’ten Öçal ailesine taziye ziyareti.

Ünye İnkur Mahallesinde yaşayan 53 yaşındaki Y.Öçal yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması nedeniyle Ünye Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık beş günlük hayat mücadelesinin ardından beyin ölümü gerçekleşen Öçal’ın sağlığında organ bağışında bulunmuş olması nedeniyle hastane yetkilileri ailesiyle görüşerek gerekli onayı aldı ve tüm organları bağışlandı.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Ateş beraberindeki heyetle birlikte yaptığı organ bağışı ile 5 kişiye umut olan Y.Öçal’ın ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.

Taziyeleri kabul eden Muharrem Öçal: “Eşim sağlığında organ bağışında bulunmak istediğini söylemişti. Bizlerde bu vasiyeti onaylayarak yeni hayatlara umut olmasını sağladık. Öğrendiğimiz kadarıyla bağışlanan organlar beş ayrı kişiye umut olmuş. Bu bizleri ayrıca gururlandırdı. Umarım bu kişiler de bir an önce sağlıklarına kavuşur. Tüm vatandaşlarımızı organ bağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Ahmet Ateş; “Bu gün evlerinde bizleri kabul ederek ziyaretimize anlam katan değerli ailemize teşekkür ediyorum. Tüm organlarını bağışlayarak beş kişiye umut olan kıymetli eşlerine Allahtan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Hastamızın bilindiği üzere geçtiğimiz günlerdebeyin ölümü gerçekleşmiş ve değerli ailesi sağlığındaki vasiyetini yerine getirerek çok önemli ve bir o kadarda hayırlı olan karara imza atmış oldular. Almış oldukları karar neticesinde vatandaşlık görevlerini dini ve vicdanı duygularla birleştirerek ülkemizin çok hassas ve muhtaç olduğu bir konuda çok güzel bir örnek oluşturdular. Bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine bir kez daha tüm vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

  • WhatsApp Image 2023-01-02 at 13.56.35.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-01-02 at 13.49.22.jpeg
  • WhatsApp Image 2023-01-02 at 13.49.21.jpeg